Harlu-seura ry

ajankohtaista vuosikokouspöytäkirja toimintakertomus toimintasuunnitelma ilmoitus

Vuosikokouksen kuulumisia

Harlu-seura piti vuosikokoustaan 24.2.2013 Kangasniemellä Osuuspankin kerhohuoneella. Virallisen kokouksen lisäksi tilaisuus oli myös tuttujen kohtaamispaikka, jossa vaihdettiin kahvinjuonnin lomassa kuulumisia kotiseutumatkoista, tulevista ja menneistä. Vanhemman väen kotiseudun kaipuu ja nuorempien tarve tuntea juurensa, korostuvat edelleen näissä tapaamisissa.

Ilahduttavaa on ollut, että seuran toiminta on alkanut kiinnostamaan myös nuoria. Tähän lienee osaltaan vaikuttanut se, että seuralla on ollut vuoden verran omat facebook-sivustot, jossa jäsenet ovat julkaisseet vanhoja valokuvia etsiessään omia juuriaan. Harlu-seuran jäsenmäärä oli vuoden vaihteessa 313 jäsentä. Vuoden aikana uusia jäseniä tuli 31 ja poistui 32 luonnollisen poistuman kautta.

Seuran jäsenyys ei edellytä harlulaisia juuria, vaan kaikki karjalaisuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseneksi. Kangasniemen kunta on ollut Harlun ystävyyskunta jo 90-luvulta ja Kangasniemen seurakunta Harlun ystävyysseurakunta viime vuodesta. Seurakunnassa kokoontuu myös Harlun ystäväpiiri kerran kuukaudessa.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Hannu Kervinen ja sihteerinä Ritva Venäläinen. Varapuheenjohtajana jatkaa Matti Kurki ja Leena Haikarainen toimii edelleen rahaston- ja jäsenrekisterin hoitajana. Leena Nygård ja Leena Haikarainen pitävät yhdessä facebook-sivuja ajan tasalla. Seppo Nuikka, Maria Sopanen, Pekka Leskinen ja Antti Lindqvist jatkavat hallituksen jäseninä. Uutena hallitukseen valittiin Rauno Kuokkanen jyväskyläläisen Antti Kettusen pyydettyä eroa tehtävästä.

Tilintarkastajina jatkavat Ritva Immonen ja Helvi Tiihonen.

Seura tiedottaa tapahtumistaan näillä seuran kotisivuilla, facebookissa ja Kangasniemen kunnallislehdessä sekä jäsentiedotteillaan. Pitäjäjuhlista ilmoitetaan myös Karjala lehdessä. Kangasniemen seurakunnan seurakuntauutisista ja näiltä kotisivuilta löytyy Harlun ystävyyspiirin kokoontumisajat.  

 

 


Palaute

© Harlu-seura ry 2008

webmaster
Dutch Delta Design
Lucien den Arend sculptor
Penttilä
Seppäläntie 860
51200 Kangasniemi
Finland
puh +358 (0)44 264 12 12